9.9.14



Vardagsmat.
Jag som säger att vi sällan äter fisk... Här kommer ett fisk recept igen, men med lax. Smidigt & gott! 

Skär potatis i klyftor & lägg dem i ugnsplåten med olja, krydda med salt & peppar. Kör den på 200 grader i typ 20 min. Skär lax i kuber & fördela dem, körsbärstomater, färsk brysselkål & sockerärtor över potatisen. Krydda gärna igen. Kör in plåten igen, men nu knappt 10 minuter. Viktigt att laxen inte blir torr & tråkig, känn gärna efter...
Hade jag haft hasselnötter, broccoli eller något annat kul hemma hade säkert det åkt i plåten med. 

Till detta gör jag en kall sås på, créme fraishe, vitlök, olivolja + salt & peppar. Tips är att göra såsen i en sådan här glasburk med lock. Då förvarar du den både smidigt & snyggt i kylen till nästa måltid. 


God kväll gott folk!

2 kommentarer:

  1. Åååh så gott! Jag bara älskar lax! Skulle kunna äta det varje dag! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Ge M receptet så lagar han det säkert till dig. ;)

      Radera