Baguette med egenodlad sallad.
Nu kanske det är lite sent att pöta ner frön & få fram egen sallad. Men jag påminner er till våren, när jag kör min pöta-i-landet-dag.
Innan vädret hinner vända kanske denna baguette kan mätta era brunbrända magar. Rör ihop en goja på 1 burk majs, 2 burkar tonfisk, knappt 2 dl créme fresch & lite majonnäs. Finhacka salladslök & blanda samman allt med salt & peppar. Smöra båda sidorna på baguetten (snåla inte) med Bregott. Lägg rikligt med goja & dekorera med sallad.
Denna baguette hade vi som lunch med våra kära vänner på midsommarafton. Nope, ingen i sällskapet äter sill. När vår vän M mosat i sig hela baguetten säger han:
- Tack det va gott. Men det va lite mycket tonfisk...
Så hoppa detta recept om du inte gillar tonfisk. #skrattar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar